Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bso van Okidoki maakt eigen Corona-nummer

De kinderen van buitenschoolse opvang Upstairs (Okidoki Kinderopvang) hebben een nummer opgenomen over de coronatijd en -maatregelen: 'Dat is Corona'. Het doel is om de coronaregels nóg beter te kunnen onthouden. Dat levert een originele video op.
Een stil beeld uit de video 'Dat is Corona'

‘Het doel van deze productie is om ook andere kinderen en ouders te stimuleren om met plezier in beweging te blijven en hen te helpen om op creatieve en speelse wijze, de coronaregels beter te kunnen onthouden’, licht Okidoki toe.

Plezier maken

Het lied ‘Dat is Corona’ werd gemaakt in samenwerking met Music Label De Formule en opgenomen bij de Okidoki-locatie Upstairs tijdens de Week van de Gezonde Kinderopvang. ‘Tijdens deze week staat extra beweging en bewustwording van gezondheid centraal wat in deze tijd extra belangrijk is. Ook plezier is in deze tijd voor iedereen extra belangrijk. En plezier maken bij Okidoki, dat kunnen wij wel!’

Spoileralert: ook de pedagogisch medewerkers dansen een stukje mee…

Bekijk hier de video:

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.