Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

bso-pagina Huisvesting

De bso-box | De BSO-box is eenvoudige en tijdelijke huisvesting in de vorm van een unit, die naast de school kan worden gezet. In combinatie met de ruimten in de school en het buitenspeelterrein van de school vormt deze unit een volwaardige accommodatie en een uitstekend alternatief voor aparte gebouwen voor BSO. De ontwikkeling van de BSO-box is een gezamenlijk initiatief van BOinK en Waarborgfonds Kinderopvang. Drie leveranciers zijn hiervoor geselecteerd, ieder van hen heeft een eigen concept ontwikkeld.

Hier kunt u (na eenmalige registratie) gratis een brochure aanvragen over de BSO-box.

De kindercaravan | Mobiele buitenschoolse opvang in een grote caravan. Deze kan op een geschikte plek op een schoolplein, en in de vakanties bijvoorbeeld in het bos worden neergezet. Klik hier voor meer informatie.
In Kinderopvang 7/8 van 2008 stond een artikel over de caravan.

Van kindercaravan tot piepschuimlokaal | D&C Amsterdam heeft een brochure uitgebracht voor het starten van een (extra) BSO-locatie. Zeven oplossingen worden er getoond. Ook wordt ingegaan op het starten van een BSO, de regelgeving en de financiën.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.