Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SKA heeft nieuwe directeur-bestuurder

Louise Joosten treedt per 1 juli a.s. aan als directeur-bestuurder van de SKA (Stichting Kinderopvang Amersfoort). Zij volgt hiermee Annegreet van Dijk op, die deze functie ruim 15 jaar heeft vervuld en een nieuwe uitdaging aangaat.
Directeur SKA.jpg
Foto: iStock

Joosten werkte van 2005 tot 2016 als medebestuurder bij Spring Kinderopvang. Spring is een kinderopvangorganisatie in de regio Noord-Brabant en Noord Limburg met 140 locaties. Spring is  – net als SKA – gericht op intensieve samenwerking met gemeente, onderwijs, welzijn, en andere partners.

Maatschappelijke organisatie

Raad van Toezicht en managementteam zijn blij met de komst van louise Joosten. ‘Zij is zeer ervaren en heeft een heldere visie op kinderopvang die naadloos aansluit bij die van de SKA. Het leiding geven aan maatschappelijke organisaties in een veranderende omgeving vormen de rode draad in haar ervaring.’ Louise Joosten zal de door SKA ingezette koers richting kindcentra voortzetten en begint per 1 juni.

Stichting Kinderopvang Amersfoort is één van de vier initiatiefnemers van de nieuwe Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang. De huidige directeur-bestuurder van SKA Annegreet van Dijk is bestuurslid van BMK. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.