Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Josien Frinking – Te kekke afsluiting 2010

Horizontale kerst
Komende kerst lig ik op bed, te herstellen van een operatie. De televisie wordt naar de slaapkamer verplaatst en een stapel boeken komt binnen handbereik te liggen. Voor mij dit jaar geen gefeest met kerst. Zielig? Nee hoor. Dat nou ook weer niet. Er komen genoeg vriendelijke mensen langs om mij tussen het slapen door een uurtje gezelschap te houden. En met mijn laptop in de buurt ben ik ook al snel gelukkig.

Eindejaarstip
Op internet ben ik gaan zoeken naar een bruikbare cadeautip om 2010 toch met een feestelijk tintje af te kunnen sluiten. Wellicht is het een beetje laat, want de meeste ondernemers hebben natuurlijk hun voorbereidingen voor 2011 al gedaan. Toch heb ik een product gevonden waar ik zo enthousiast over ben dat ik het graag op de valreep nog met je wil delen: de Gastouderagenda 2011.

Georganiseerd 2011 in
Per toeval kreeg ik een exemplaar in handen. Keurige weekoverzichten, per dag ruimte voor aantekeningen van vijf kindjes en fleurig geïllustreerd. Briljant, ik zou willen dat ik het zelf had bedacht. Voor gastouders is er ruimte voor achterwachtinformatie, een checklist en een vakantieoverzicht voor het hele jaar. Gastouderbureaus die deze agenda voor hun gastouders bestellen kunnen zelfs hun pedagogisch beleid erin op laten nemen. Om maar een paar handigheidjes te noemen. Kek toch!

Gratis cadeau
Ik heb vijftien agenda’s cadeau gekregen om weg te geven. Aan lezers van mijn blog. Wil je kans maken op een Gastouderagenda, stuur dan een leuke kerstgroet naar info@kinderopvangtotaal.nl ter attentie van mij (Josien Frinking) en je maakt kans op een gratis Gastouderagenda 2011. Vergeet ook niet je adresgegevens erbij te vermelden. En natuurlijk, hele fijne kerstdagen vanuit een horizontale positie!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.