Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Jolanda Rikers – Wifi? Liever niet!

Ik ben net terug van een weekje golfen in Zuid-Frankrijk. Superlekker weer, lekker eten en wifi in het hotel. Kon ik lekker mijn mailtjes al tussendoor afhandelen. Dat scheelt als ik als ik op maandag weer op kantoor ben, dacht ik.

Maar niets is minder waar. In plaats van minder mailtjes had ik er meer en dat terwijl ik al zoveel beantwoord en verwijderd had. Tja, die out-of-office assistent had ik net zo goed niet hoeven in te stellen. Medewerkers waren ook verbaasd dat ik gewoon reageerde. Dat smaakte naar meer mailtjes blijkbaar. Het resultaat is dat ik maandag tot ’s avonds laat met mijn mail in de weer ben geweest. Ook tijdens mijn vakantie werd ik steeds meer bedreven in het tussentijds checken van mijn mail. Dit kwam de vakantiestemming niet ten goede.

Mijn leer voor de volgende keer is om  liever geen mail tijdens vakantie te checken. Als ze mij dringend nodig hebben, bellen ze me maar!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.