Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Vroege opvang voor zorgmedewerkers

 

Ik kom deze week lekker uitgerust terug van vakantie en wordt meteen verrast met een bijzonder originele promotieactie: het zorgpakket. Fijn te zien dat dit allemaal doorloopt als ik er niet ben.

Tot nu toe was het moeilijk om in de vroege ochtend vóór 7.00 uur opvang te vinden voor kinderen van medewerkers die in de zorg werken. Daarbij komt dat flexibele kinderopvang die de zorgmedewerkers nodig hebben voor extra hoge kosten zorgen. Kinder Opvang Kerkrade heeft speciaal voor deze medewerkers een ‘Zorgpakket’ samengesteld met daaraan verbonden een speciaal zorgtarief.

‘Ouders die in de zorg werken kunnen om 6.30 uur hun kind naar de kinderopvang brengen’

Vanaf 1 september gaan bij wijze van proef enkele locaties van Kinder Opvang Kerkrade dagelijks open vanaf 6.30 uur. Zo kunnen ouders met een gerust hart hun kind naar de professionele kinderopvang brengen om daarna om 7.00 uur te starten met werken in de zorg. Deze vervroegde opvangservice willen we zonder meerkosten aanbieden aan onze ‘zorgklanten’. Voorwaarde is wel dat kinderen minimaal 2 dagdelen geplaatst worden. Deze dagen geven zij 1 maand vooraf door aan de pedagogisch medewerker op de locatie van hun kind. Aangezien deze flexibele opvang betaalbaar blijft, is er een speciaal zorgtarief. Dit tarief is ruim € 1,50 lager dan het flexibele tarief.

Een en ander staat en valt natuurlijk met voldoende belangstelling. Om dit nieuwe product onder de aandacht te krijgen van potentiële klanten, heeft een van onze talentvolle medewerkers een leuke advertentie met onze ‘Kokkie’ gemaakt. Aan onze voorbereiding zal het niet liggen.

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.