Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Nieuwe energie

Zoals jullie wellicht hebben gelezen in mijn blog is 2010 een heftig jaar voor me geweest. Tot vorige week dacht ik dan ook dat mijn accu behoorlijk leeg was. Echter, deze week blijk ik toch weer aardig wat nieuwe energie te hebben opgeladen. Dit komt door nieuwe ontmoetingen en verfrissende ideeën.

Het begon al gisteravond tijdens een, door mijn bedrijf, georganiseerde infomarkt voor zorg- en kindpartners, medewerkers en klanten. Op zeer enthousiaste wijze presenteerden organisatie als Jeugdgezondheidszorg, GGD, Bureau Jeugdzorg, maar ook vrijetijdsaanbieders zoals het Gaia Park en Mondo Verde hun aanbod. Toen de wethouder van de Gemeente Kerkrade ons initiatief prees, begon ik al licht te glimmen. Heden ochtend besprak ik met de manager van onze organisatie in Landgraaf het idee om juist nu de peuterspeelzalen promoten. Immers, veel ouders krijgen nu de duurdere offertes van de kinderopvang in de bus. Ik werd helemaal blij toen hij meteen de daad bij het woord voegde en concreet advertenties in gang zette.

Daarna bezocht ik een klantbijeenkomst van Spectrio in Baarn en sprak ik tussen de interessante presentaties over loyaliteit met de directeur van Pelosa. In ons geanimeerd gesprek bracht hij mij op diverse ideeën, zoals promotiefilmpjes van ons werk op youtube plaatsen en het koken door kinderopvang in de wijk voor ouders en ouderen. Met aardig geladen accu reed ik vervolgens naar Utrecht. Bij Seats to meet (ook een leuk ontmoetingsconcept) ontmoette ik een sociale media expert. Ik loop al een tijdje rond met het idee dat we daar iets mee moeten, maar ik ben nog van de sequentiële papieren generatie en snap er helemaal niks van. Tijdens ons gesprek werden zowel Kees als ik steeds meer overtuigd dat ons bedrijf iets met sociale media kan.

Geheel tevreden reed ik om half zeven weer terug naar het zonnige zuiden en ik had het idee dat mijn auto licht vloog (overdrive?). Wat ontmoeten toch aan nieuwe energie kan losmaken!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.