Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Jolanda Rikers – Kinderopvang in Zuid Afrika

Jolanda Rikers - Kinderopvang in Zuid Afrika

 

Afgelopen maandag ben ik terug gekomen van een spectaculaire rondreis in Zuid Afrika.
De reis was voor privé doeleinden, maar als ik de bericht deze week in het nieuws lees kunnen maar beter ook onze bedrijfsactiviteiten naar Zuid Afrika.

Blijkbaar hadden al enkele kinderopvangondernemers dit plan opgepakt, want toen ik twee weken geleden landde in Kaapstad kwam ik een groepje tegen die daar gingen kijken voor het opzetten van kinderopvang. Het fijne weet ik daar nog niet van, maar ga ik zeker uitzoeken.

‘Thuis hebben ze niks, maar op school krijgen ze een warme maaltijd’

Aan de andere kant was ik aangenaam verrast door de mooie pre-schooltjes in nota bene de townships (zie foto’s). In de woonhuizen hebben ze niks, maar in deze schooltjes krijgen de kinderen hun warme maaltijd, goede sanitaire voorzieningen en volop ontwikkelmogelijkheden en materiaal. Een en ander wordt goed gesponsord door de overheid. Tja, onze overheid denkt daar helaas anders over.

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.