Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – In conclaaf met oudercommissie

In oktober moeten we de prijzen 2008 vaststellen. Aangezien er geen centrale ouder-commissie meer is, hebben de locale oudercommissies hierin een verzwaard adviesrecht.
Om dit proces zo democratisch te laten verlopen organiseerden we gisteravond een vergadering waarvoor alle oudercommissieleden waren uitgenodigd.

Tevens hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om de ouders bij te praten over de resultaten van de recentelijk gehouden klanttevredenheidsmeting en ons activiteitenplan 2008. De prijzen 2008 stonden als eerste agendapunt genoteerd. We hadden de leden reeds per e-mail de gegevens doen toekomen, met daarbij een doorrekening naar de netto-prijzen per inkomensgroep.

Naast enkele praktische vragen over ruildagen en flexibele opvang, gingen de leden unaniem akkoord met onze prijsverhoging. Sterker nog, zij toonden zich zeer tevreden over de plannen van onze organisatie en de inhoud van de vergadering. Ook wij waren zeer tevreden over de betrokkenheid van de leden en hebben de werving van een nieuwe centrale oudercommissie vooralsnog in de ijskast gezet.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.