Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Geslaagd feestje

Zoals reeds eerder gemeld hebben we in 2008 ons HKZ certificaat in 9 maanden tijd behaald, mind you! 2008 was in alle opzichten een zeer geslaagd jaar: hoogste klanttevredenheid en medewerkertevredenheid ooit. Bovendien groeide onze organisatie enorm (+40%, BSO zelfs +100%). Redenen genoeg voor een feestje.

Op 20 januari werden medewerkers, bestuurders maar ook kindpartners getrakteerd op een minisymposium ‘Mens en Kwaliteit. Via Keurmerk hadden we een spreker kunnen charteren: Ludo Daems. Ludo is Vlaming en kan op een zeer ludieke en interactieve manier het thema kwaliteit tastbaar maken voor medewerkers. Centraal in zijn presentatie staat: wat kun je er zelf aan doen en doe het nu! Een thema dat mij zeer aanspreekt. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat; bovendien onze club had het dubbel en dik verdiend.

Tja, het is dan wel afwachten of Ludo het ook waar maakt. Gelukkig kijk ik zeer tevreden terug op onze bijeenkomst met Ludo; iedereen zat op het puntje van zijn/haar stoel en het uur was omgevlogen. Een zeer geslaagd feestje, maar nu ermee aan de slag! Ik hou jullie op de hoogte.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.