Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Monique van de Laar – De toezichthouder: welkom?

In augustus 2013 begon ik vol enthousiasme als toezichthouder in de Kinderopvang. Na een inwerkperiode ging ik alleen op pad. Ik had er zin in. Bij mijn eerste locatie (een kinderdagverblijf), opende een medewerkster de deur. Ik vertelde wie ik was en wat ik kwam doen, want ik kwam onaangekondigd. Ze schrok. Ik mocht binnen komen, maar het gesprek begon wat moeizaam. Naarmate we wat aan het kletsen waren, werd de sfeer langzaam meer ontspannen.
Blog Monique van de Laar - De toezichthouder: welkom?

Ditzelfde

Registreren

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.