Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog José Goes – Vogelhuisjes voor Moederdag

Ik heb de hele winter met de kinderen veel aandacht besteed aan vogels. Ik vind het zo leuk om te zien hoe je kinderen enthousiast kan maken over alles wat met de natuur te maken heeft. In de tuin en voor het raam hing voer voor de vogels. We konden zo goed de vogels bekijken die kwamen eten en ze de juiste naam te geven. De kinderen stonden vaak met hun neus tegen het raam gedrukt.
blog-jose-goes-volgelhuisjes-voor-moederdag
Foto: José Goes

Bij

Registreren

José Goes werkt al 15 jaar als gastouder. Daarvoor werkte zij in de kinderopvang. Het thema van haar opvang is ‘natuur’. Zij probeert kinderen allerlei dingen over de natuur te leren, met passende activiteiten. Ze gaat met regelmaat naar het park om de hoek van haar gastouderopvang, naar de boerderij met koeien en kalfjes aan de overkant of naar de groentekas in haar eigen tuin van haar gastouderopvang aan huis. Waar ook geitjes, kippen, konijnen en een hond zijn! Over deze avonturen schrijft ze blogs voor KinderopvangTotaal.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.