Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Verkiezingen

Traditiegetrouw vul ik altijd een kieswijzer in voordat ik mijn mening opmaak op welke partij ik ga stemmen. Volgende week is het weer zover. Ik kan dan helaas niet zelf gaan stemmen, omdat ik voor een masterclass over strategie in Breukelen zit. Dus ik moet erop vertrouwen dat mijn echtgenoot mijn gewenste stem gaat uitbrengen. Maar welke stem wens ik dan?

De kieswijzer heeft mij nog niet veel wijzer gemaakt. Tja er komt wel een uitkomst uit, maar het maximale percentage voor een partij is slechts 50%. Voor die andere helft ben ik het dus niet eens met die partij…

Maar waar ik mij toch nog wel het meest over heb verbaasd, is dat er geen enkele stelling over het belang van ontwikkelen van het jonge kind inzit.

Ja ik weet dat dit natuurlijk ook mijn toko is, maar toch. Hoe kan het zijn dat zo’n kieswijzer daar geen stelling over opvoert. Opmerkelijk!

Er staan wel maar liefst 11 stellingen op het gebied Van milieu in, zonnepanelen, CO2, etc. Ook transport is ook een ‘hot’ item met 6 stellingen (luchthaven, A73, etc.).

Nu weet ik gelukkig uit mijn contacten met de Provincie Limburg dat zij vanuit hun sociale agenda zeker oren hebben naar het zo vroeg mogelijk beginnen met het ontwikkelen van kinderen. Liefst voor de conceptie, aldus nu nog gedeputeerde Hans Teunissen. Moet ik dan maar de kieswijzer aan de kant leggen en kiezen voor de zittende persoon? Een belangrijk en zeer betrokken beleids-medewerker voor samenwerking tussen Provincie en kinderopvang, Peter Boonen, is helaas deze week plotseling overleden.  Dus het zal niet meevallen komende tijd.

Lees ook het vorige blog van Jolanda Rikers>>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.