Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Blog Jolanda Rikers – Goede jaarcijfers

Gisteravond heb ik, glimmend van trots, alle complimenten van zowel onze accountant, KPMG, als van de Raad van Toezicht in ontvangst genomen. Deze gepaste trots gaat natuurlijk uit naar mijn medewerkers, die met noeste arbeid, de terugval in kinderopvang hebben beheerst.
Blog Jolanda Rikers - Goede jaarcijfers

Het was dan ook geen gemakkelijk jaar, zoals veel collega’s kunnen beamen. We hebben draconische en pijnlijke maatregelen moeten nemen, zoals het downsizen van een stafafdeling, maar ook managementcapaciteit. Daarnaast is onze flexibele schil nagenoeg opgeheven en hebben we de HKZ-activiteiten tot een minimum terug gebracht.


‘Afgelopen zondag hebben we op een lokale kraammarkt maar liefst 19 goede contacten met prospects gehad’

Desalniettemin kijk ik toch tevreden terug naar afgelopen jaar, want we hebben het toch weer met zwarte cijfers een resultaat van bijna 2,3% gerealiseerd. Dit impliceert dat onze solvabiliteit en liquiditeit weer verder oplopen naar resp. 80% en 5,1. Ook begint de markt weer iets aan te trekken. Afgelopen zondag hebben we op een lokale kraammarkt maar liefst 19 goede contacten met prospects gehad. Ons beursteam had wel een promotietraining gehad, maar toch.

Deze week heb ik samen met het MT en de locatiemanagers gebrainstormd over onze uitdagingen 2015-2018. Vooral het sprankelende enthousiasme en de creatieve ideeën van onze managers, geven mij het vertrouwen dat de toekomst beter wordt.

Vrolijk Pasen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.