Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – De toon is gezet

Afgelopen week hebben we met gepaste trots ons verbouwde hoofdkantoor heropend. We hebben veel complimenten mogen ontvangen, maar nu is ook meteen de toon gezet voor onze andere locaties. Want wat we hier realiseren willen onze locaties natuurlijk ook.
blog-jolanda-rikers-mijn-laatste-blog
Jolanda Rikers

Vanuit ons opgemaakte sferenboek met de architect hebben we onze Parkstad look & feel vorm en inhoud gegeven. Echter, bij de projecten tot nu toe zijn ook constructieve aanpassingen noodzakelijk gebleken. Dan loopt het kostenplaatje wel aardig op. En dat is dan ook weer niet de bedoeling.

Bij ons volgende project zijn we dan ook kritisch in de begroting gedoken en hebben we toch ruim een ton kunnen besparen door geen constructieve wijzigingen door te voeren. Al met al blijft het toch nog een stevige aanpassing met bijbehorende kostenplaats, maar dan hebben we daar ook al jaren geen grootse aanpassingen doorgevoerd.

‘Tegelijkertijd pakken we ook meteen onze buitenterreinen aan’

Bovendien willen we graag op alle locaties een mooie uniforme uitstraling. Op een enkele locatie kan dit door het ophangen van een boom. Dat is dan weer mooi meegenomen.

Tegelijkertijd pakken we ook meteen onze buitenterreinen aan. Veelal zijn dit saaie vlaktes van beton. Daar moet heel wat groen in en meer functionaliteit voor het kind in ontwikkeling. Wordt vervolgd.

Het heeft even geduurd, maar hierbij dan toch weer een nieuwe blog. Ik heb overigens geen kerstvakantie gehad. Integendeel: de laatste 5 weken van het jaar waar zelfs tropenweken. Niet vanwege de temperatuur, maar door de verbouwing. Lees de vorige blog van Jolanda

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.