Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Bijzondere dag van de leidster

Afgelopen jaar zijn we druk in de weer geweest met het herschrijven van ons promotiemateriaal. Echter, in de besprekingen met het externe bureau werd aangegeven dat ons logo niet goed was. Ons beertje had geen ogen, keek verdrietig en de driehoek was al helemaal niet kindvriendelijk!
Blog Jolanda Rikers - Bijzondere dag van de leidster

Oei, hier hadden we niet op gerekend. We waren niet alleen erg gehecht aan ons beertje, maar een nieuw logo introduceren kost ook heel wat geld… Na veel vijven en zessen zijn we er toch uit gekomen en hebben we op de Dag van de Leidster ons nieuwe logo onthuld in de GaiaZOO.

In de aanloop er naar toe hebben we met weer een ander bureau enkele geinige filmpjes gemaakt, waarin te zien is hoe ons logo-beertje ‘Kokkie’ genaamd, verliefd wordt op wasbeertje Willie van de GaiaZOO. Uiteindelijk verblind van de liefde is onze Kokkie dan ook even de weg kwijt in de GaiaZOO.

‘Deze kanjers pronken eind september in geheel Kerkrade’

Tijdens onze lauch-bijeenkomst op de Dag van leidster blijkt dat Kokkie samen met Willie babybeertjes heeft gekregen. Dat werd ons nieuwe logo, maar ook dat van onze zusterorganisaties Stichting Peuterwerk Landgraaf en Kinder Opvang Parkstad. Het nieuwe logo is vervolgens middels nieuwe kleding geshowd door ons promotieteam. Waarna we ook de nieuwe campagneposters van onze superpromotors (medewerkers en kinderwethouders) hebben gepresenteerd. Deze kanjers pronken eind september in geheel Kerkrade.

Hier mag ik toch beretrots op zijn!

Dit is de nieuwe huisstijl van Kinderopvang Kerkrade

De campagneposters pronken nog de hele maand in Kerkrade!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.