Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Babyboom

Regelmatig lees ik verontrustende Twitterberichten van oud-collega Jan Latten, de bekende demograaf, over de bevolkingsontwikkeling in met name Zuid-Limburg. Ik heb dan ook al een keer gekscherend in mijn eindejaarstoespraak enkele jaren geleden medewerkers opgeroepen om hier iets aan te doen. Wij zijn namelijk een van de weinige sectoren die zelf hun markt kunnen ‘produceren’.
blog-jolanda-rikers-mijn-laatste-blog
Jolanda Rikers

Daarnaast is het zo dat een ‘dikke buik’ ook besmettelijk is. Er gebeurt dan toch iets in het hoofd van vrouwen. Wil ik zelf nog wel een kindje? Ik hoop altijd op dit positieve effect bij onze klanten.

Ik heb overigens het afgelopen jaar geen oproep gedaan in mijn toespraak. Sterker nog, in die tijd zaten we behoorlijk omhoog met een tekort aan personeel.

Het afgelopen weekend zijn er maar liefst vijf baby’s geboren bij medewerkers van ons.

Het afgelopen weekend zijn er maar liefst vijf baby’s geboren bij medewerkers van ons. Toeval?

Normaal gesproken gaan de manager en ik dan ook op kraamvisite. Altijd leuk om te doen. Maar vanwege corona doen we dit voorlopig helaas niet. Medewerkers krijgen wel het mooie bijbehorende cadeau van ons. In ieder geval van harte proficiat!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.