Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

BKK-budget in 2012 voor blijvend leren

BKK-budget in 2012 voor blijvend leren

BKK biedt in 2012 subsidie voor kinderopvangorganisaties met een plan voor blijvend leren binnen de organisatie. Plannen hiervoor kunnen nog tot 15 februari bij Stichting BKK worden aangeleverd. Bij projectkosten tot 35.000 euro vergoedt BKK al 90 % van de kosten. Hoe hoger de kosten, hoe lager het percentage dat BKK bijdraagt.

Vanzelfsprekend
BKK vindt het belang van blijven leren in de kinderopvang groot en wil dat plannen hiervoor zichtbaar worden gemaakt. ‘Blijven leren moet vanzelfsprekend worden in de branche’ schrijft BKK op haar website. Zowel startende ondernemers als organisaties die al lang bezig zijn, maken kans op BKK-subsidie. Het is ook mogelijk om namens meerdere kinderopvangorganisaties een plan in te dienen, bijvoorbeeld bij een samenwerkend project.

Plan
In het plan moet komen te staan wat je wilt bereiken met blijvend leren en deze doelstelling moet in de lijn liggen van de stategie van de organisatie. Het plan voor blijvend leren hoeft niet voor alle medewerkers te gelden, het is ook mogelijk dat je je richt op een specifieke groep medewerkers binnen de organisatie. Niet ieder plan zal subsidie krijgen. Stichting BKK verwacht dat er budget is voor ongeveer tien projecten.

Lees meer over de voorwaarden op stichtingbkk.nl >>

Foto: Stock.xchng

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.