Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bak mee voor KiKa: vraag het bakpakket op

Maart is dé bakmaand voor KiKa. Tijd om de bakspullen uit de kast te halen en koekjes, cakejes en taartjes te bakken en te verkopen voor KiKa. Om de actie ‘Bakken voor KiKa’ nog leuker te maken, is er een bakpakket beschikbaar speciaal voor bso’s, kinderdagverblijven en gastouders.
bak-mee-voor-kika-vraag-het-bakpakket-op
FAB.1 / stock.adobe.com

Niets is zo leuk (en lekker!) om samen met kinderen koekjes of ander lekkers te bakken. Als je er dan ook nog een goed doel mee kan helpen, vang je twee vliegen in één klap. Voor de vierde keer organiseert Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) in maart de actie ‘Bakken voor KiKa’. KiKa roept bso’s, kinderdagverblijven en gastouders in heel Nederland op lekkers te bakken en dat te verkopen aan ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en anderen. De opbrengst is bestemd voor (onderzoek naar) kinderen met kanker. De afgelopen jaren is er al meer dan €180.000,- opgehaald met Bakken voor KiKa.

KiKa Bakpakket

En het bakken wordt dit jaar nóg leuker met het bak- en activiteitenpakket, dat is samengesteld in samenwerking met Edding, CakeSupply en Fuelpaper. Kinderopvangorganisaties en gastouders kunnen dit pakket aanvragen voor de start van de actie.

Het pakket bestaat uit:

  • Een koekmix en sprinkles
  • Twee beren uitsteekvormpjes
  • Raamteken sjabloon ‘Wij bakken voor KiKa’
  • Een ‘Wij bakken voor KiKa’ kleurplaat
  • Twee krijtmarkers (om de ramen mee te versieren)
  • Een informatiebrief en tips voor activiteiten

KiKa Cookie Challenge

Voor het wordt dit jaar ook de KiKa Cookie Challenge gehouden. Wie bakt het mooiste, leukste, meest originele koekje? Een echte jury beoordeelt de koekjes in de laatste week van maart. De winnaar maakt kans op een mooie bakprijs. Dus zet de koksmutsen op en de oven alvast aan om met alle kinderen aan het bakken te gaan! De organisatie is heel benieuwd naar alle creaties. Deel ze online met #bakkenvoorkika.

Kijk voor meer info op www.bakkenvoorkika.nl >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.