Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Andere criteria nodig voor vve-gelden’

PO-Raad en MOgroep vinden het tijd dat VVE-geld niet langer wordt toegekend op basis van het opleidingsniveau van de ouders van een kind. Beter is het om te kijken naar de feitelijke achterstand van een kind.
Het is tijd voor nieuwe objectieve criteria vinden MOgroep en PO-Raad. Ze bieden staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs hun hulp aan om hier over mee te denken.
Het is tijd voor nieuwe objectieve criteria vinden MOgroep en PO-Raad. Ze bieden staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs hun hulp aan om hier over mee te denken. - Foto: iStock

Als

Registreren

1 REACTIE

  1. Hé, hé, eindelijk. Ik vond het altijd al van de zotte hoe de toewijzing voor VVE tot stand komt. Het is toch te gek dat er gekeken werd naar het opleidingsniveau van de ouders. Dat slaat echt nergens op. Een kind met een taalachterstand moet hier gewoon voor in aanmerking komen en het opleidingsniveau heeft hier niets mee te maken. Hopelijk veranderd dat snel.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.