Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Thema: Sprookjesland

Er was eens… een kindercentrum dat in een sprookjesland veranderde! Maak van je kindercentrum een spannende wereld vol kabouters, prinsessen en pratende dieren.
Pixabay

Met als verdieping op het thema: wat is nu het verschil tussen echt en niet-echt?

Decoratie

Het internet is vol van sprookjesplaatjes, bijvoorbeeld van Disney’s kaskraker Frozen. Je kunt daar eigenlijk niet omheen, dus print wat uit voor wanddecoratie. Vergeet ook de klassieke sprookjes niet.

Voorleeshoek

In de voorleeshoek zorg je voor een plankje met sprookjesboeken: klassiekers en moderne sprookjes. De kinderen mogen dagelijks een sprookjesverhaal kiezen.

Lichtjes

Richt een sprookjesruimte in met draaiende lichtjes (disco- en kerstboomversiering) aan het plafond. Draai zachte, mysterieuze meditatiemuziek, zet bakken met glinsterconfetti neer voor een magische ‘regen’. Bij de deur krijgt een kind een toverstaf, wonderslofjes en een magische hoed. Iedereen kan toveren, zweven en heeft superkrachten in dit lokaal. Doe zelf lekker mee.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.