Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Abvakabo opent meldpunt Estro

Medewerkers die in dienst zijn of waren van Estro/Smallsteps worden opgeroepen om misstanden en andere opvallende gebeurtenissen te melden bij een speciaal meldpunt van Abvakabo. De vakbondsorganisatie zegt nu al signalen te krijgen van verontruste medewerkers en overweegt juridische stappen als Smallsteps de situatie voor medewerkers niet verbetert.
Abvakabo opent meldpunt Estro
Foto: ANP Xtra

De

Registreren

1 REACTIE

  1. Eens dat de overgang niet transparant is gegaan. Maar wellicht moet de abvakabo blij zijn dat er nog zoveel banen zijn behouden. Gaan we nu niet veel kinderdagverblijven juist failliet doordat ze niet eenvoudig met weinig kosten kunnen inkrimpen nu de vraag al jaren afneemt? Vasthouden aan allerlei eisen helpt het personeel en de leden van de vakbond dan niet lijkt me. Actief meedenken met werknemer EN werkgever is volgens mij vakbond 2.0. Alleen beredeneren vanuit werknemer heeft zijn langste tijd gehad denk ik.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.