Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Abvakabo FNV wil betere ondersteuning pm’er

Abvakabo FNV staat achter de kwaliteitsvisie die Bureau Kwaliteit Kinderopvang (BKK) heeft ontwikkeld. De vakbond is voor een betere ondersteuning van de pedagogisch medewerker door werkgevers. Daarnaast denkt de vakbond dat meer stabiliteit in de kinderopvang niet alleen goed is voor het kind, maar ook voor de werknemer.
Abvakabo FNV wil betere ondersteuning pm’er
Foto: ANP XTRA

De

Registreren

3 REACTIES

  1. Ja maar dat is ook het enige waar de vakbond op inzet.. Meer geld! Stelletje communisten.. Als je kijkt waar men in de branche mee start (en dan kunnen ze nog niet veel en moeten ze verval echt nog leren) en waar men naar toe kan groeien, zet daar het afbreukrisico tegenover: serieus, dat slaat kant noch wal..

  2. Lees alle reacties
  3. Niet te geloven hoe makelijk een vakbond weer om de hoek komt. Natuurlijk willen we allemaal een goed helder systeem waarbij werknemers kunnen bijscholen. Maar gaan zei nu ook naar Den Haag om daar is om de middelen te vragen. Kosten stijgen alleen maar loonkosten rijzen de pan uit, inkomsten worden steeds minder. Dus hoe moeten we dan gaan inversteren, dat stukje staan dan net weer niet in het artikel.

  4. Ja sorry hoor: onder welke steen komt de FNV nu weer vandaan.. natuurlijk willen we dat allemaal wat zij beschrijven, maar om het dan maar weer lekker simpel in de schoenen te schuiven van de werkgever… typisch vakbondgedrag.. echt: de overheid moet over de brug komen zodat organisaties weer kunnen en durven investeren in hun mensen..

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.