Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aantal misbruikte kinderen nog hoger

Er zijn vermoedelijk 62 kinderen direct betrokken bij de zedenzaak in Amsterdam. Eerder was er sprake van 53 kinderen, maar dat aantal is naar boven bijgesteld op basis van verklaringen van de 27-jarige verdachte Robert M.

Ondersteunend bewijs
Afgelopen zondag zijn er weer twee bijeenkomsten geweest waarin ouders zijn geïnformeerd. Het OM is nu op zoek naar ondersteunend bewijs voor de verklaringen van de verdachte. In één geval is dat bewijs gevonden, namelijk de zaak die in de Verenigde Staten werd opegemerkt en leidde tot de arrestatie van Robert M.

Directeur al eerder in opspraak
Voormalig directeur Albert Drent van het Hofnarretje waar Robert M. als pedagogisch medewerker werkzaam was, blijkt in de jaren ’90 wegen ontoelaatbaar gedrag ontslagen bij een andere kinderopvangorganisatie (kinderdagvebrlijf de Kameleon). Dit kinderdagverblijf valt nu onder de Stichting AKROS, maar ze doet geen verdere uitspraken over de aard van het gedrag van Drent indertijd.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.