Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

7 redenen om de boodschappen bij Telesuper te bestellen

Je werkt in de kinderopvang om met de kinderen bezig te zijn, niet om veel tijd kwijt te zijn aan de boodschappen. Daarom: 7 redenen om online te bestellen bij Telesuper, specialist in kinderopvang.

1. Blijf binnen en bespaar tijd

Boodschappen doen in de supermarkt of groothandel is in deze corona-tijd niet altijd prettig. Als je online bestelt, kun je lekker bij de kinderen te blijven, hoef je niet te sjouwen met zware tassen én hoef je niet door de regen.

2. Keuze uit supermarkt- en groothandelproducten

Als je bij Telesuper bestelt, kun je zowel kiezen uit een enorm Coop-supermarktassortiment als handige groothandel- en foodserviceproducten. Zo ben je in één keer klaar met de boodschappen en heb je alles in de verpakkingsgrootte die jij wenst.

3. Speciaal kinderopvangassortiment

Telesuper levert al boodschappen aan ruim 700 kinderdagverblijven en weet dus goed waar behoefte aan is. Daarom leveren wij ook knutselspullen, uitdeelcadeautjes, ballonnen, slingers, slabbetjes, luieremmers, flessen, lakentjes en slaapzakken.

4. Bestel gelijk verse maaltijden mee

In samenwerking met Eetgemak levert Telesuper verse kidsproof maaltijden. Laat deze tegelijk met de boodschappen bezorgen en klaar ben je!

5. Laat je ontlasten in de administratie

De budgettool in de webshop van Telesuper houdt precies bij hoeveel je nog te besteden hebt. Daarnaast kun je eenvoudig afnamerapportages downloaden, met daarin de door jou gewenste informatie. Scheelt een hoop administratieve rompslomp! *

6. Advies op het gebied van gezond eten

In de webshop van Telesuper kun je per product de voedingswaarden, allergenen en keurmerken bekijken. Dat is handig als je kinderen met allergieën of speciale dieetwensen hebt. Ook zie je bij ieder product een score staan die laat zien hoe gezond het product is en waarom.

7. Vandaag besteld is overmorgen al in huis

Lekker snel dus! Het is overigens ook mogelijk om je boodschappen vooruit te plannen en in één keer meerdere bestellingen klaar te zetten. Scheelt weer tijd. Die extra tijd kun je mooi besteden aan de kinderen. Jij blij, zij blij.

Wil jij ook het gemak van Telesuper? Klik dan HIER.

* Grotere organisaties kan Telesuper op allerlei manieren verder ontzorgen. Denk aan handige ICT-toepassingen voor de inkoop en administratie, een client only-assortiment en afgestemde managementrapportage.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.