Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

17 september: Dag van de Pedagogisch Medewerker

Dagelijks zetten duizenden pedagogisch medewerkers en gastouders zich in voor kwalitatieve goede kinderopvang. Dat is op z'n minst een bedankje waard! Donderdag 17 september 2020 is dé Dag van de Pedagogisch Medewerker. Hoe vieren jullie dat?

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: wat zijn we blij, samen met kinderen en hun ouders, dat er zo ontzettend veel goede pm’ers in de kinderopvang werken. Een dag om hen in het zonnetje te zetten, mag dan ook zeker niet ontbreken.

Donderdag 17 september

Dat kan op donderdag 17 september! Wil jij een collega of iemand anders verrassen op deze dag? Kinderopvang Werkt! houdt een leuke actie: op 16 september deelt het arbeidsmarktplatform een link, waarmee je medewerkers of collega’s kunt verrassen met een persoonlijk bedankje. Lees meer 

Het vak van een pedagogisch medewerker

Peuteractiviteitenweb deelt dit gedicht op hun website, in aanloop naar de Dag van de Pm’er:

Deel tips en inspiratie

Hebben jullie al leuke ideeën hoe jullie collega’s en medewerkers in het zonnetje gaan zetten? Deel tips en inspiratie met vakgenoten. Laat een reactie achter onder dit artikel en laten we er samen een mooie dag van maken!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.