Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zoë Kwint nieuwe directeur 2Samen

Frida Noordzij
Zoë Kwint-Elkerbout is per 1 november 2018 benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder van stichting Kinderopvang 2Samen en volgt daarmee Wim van Ogtrop op, die de organisatie in 2017 verliet.
Foto: AdobeStock

Kwint komt uit het voortgezet onderwijs, waar ze verschillende functies heeft vervuld. Momenteel is zij rector-bestuurder van het Stedelijk Gymnasium in Haarlem. Tot voor kort was zij voorzitter van het bestuur van de Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia. Als voorzitter was zij verantwoordelijk voor de afstemming met en tussen de Raad van Toezicht en het bestuur en de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad.

Naast haar professionele loopbaan is zij politiek actief geweest in Amsterdam: als fractievoorzitter van de deelgemeenteraad Amsterdam-Noord en als vice-fractievoorzitter van de gemeenteraad van Amsterdam. Daarnaast is zij toezichthouder bij enkele maatschappelijke en culturele organisaties.

Kinderopvang 2Samen biedt dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan wekelijks zo’n 6.000 kinderen op circa 65 locaties in Den Haag, Naaldwijk en Monster. Voor meer informatie: 2samen.nl.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.