Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

‘Winstgevende organisaties bieden ook kwaliteit’

Kinderopvangorganisaties met een winstoogmerk zetten net als non-profitorganisaties ook in op goede kwaliteit kinderopvang. Dat vindt minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De minister verwacht niet dat organisaties die alleen voor een zo hoog mogelijke winst gaan het in de huidige markt redden, omdat ouders steeds meer naar de kwaliteit van de opvang kijken.
'Winstgevende organisaties bieden ook kwaliteit'
Foto: ANP

‘De

Registreren

2 REACTIES

  1. Het is voor ouders inderdaad moeilijk in te schatten wat kwaliteit is. Woon je elders dan in een grotere stad, is de keuze niet groot. Dus ja, moet je wel die ene nemen in je dorp. Als je dan niet zo blij bent met de kwaliteit wordt het toch lastig…

  2. Lees alle reacties
  3. Er wordt veel gesproken over ‘de kwaliteit’ van de kinderopvang. Ik acht de kans groot dat ouders, kinderopvangaanbieders, pedagogen, wetenschappers en minister Asscher niet allemaal hetzelfde beeld hebben bij de kwaliteit van kinderopvang.
    Ouders bijvoorbeeld vinden het moeilijk in te schatten wat precies goede kwaliteit is (anders had dit aspect wel hoger op het lijstje gestaan van criteria bij het bepalen of een kinderopvanglocatie geschikt is).
    Laten we beginnen met een gedeelde, breedgedragen visie op goede (pedagogische) kwaliteit kinderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.