Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Webinars over de uurprijs 2021 en inspectiebezoeken

Het Waarborgfonds Kinderopvang organiseert over twee thema’s meerdere webinars voor (kleinschalige) kinderopvangondernemers. De eerste heeft als thema wetgeving en toezicht en gaat over de voorbereiding op een inspectiebezoek. De tweede richt zich op de route naar een uurprijs voor 2021.
maandelijks-opvanggegevens-delen-verplicht-eerste-kamer-stemt-in-met-wetswijziging
Foto: AdobeStock

Webinar: Wetgeving en Toezicht – Bereid je optimaal voor op een inspectiebezoek
Hoe kijk jij aan tegen het jaarlijks onaangekondigd inspectiebezoek? Heb je het idee dat je extra bagage kunt gebruiken om het inspectiebezoek ontspannen te laten verlopen? Wil jij je kennis vergroten over de geldende wetgeving? En ben je benieuwd naar de werkwijze van de toezichthouder, wat je daarvan kunt verwachten en hoe je er voor kan zorgen dat jij de touwtjes in handen hebt?

Doelgroep: Kleinschalige kinderopvangorganisaties. Kosten: € 50 per deelnemer. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Webinar: Op weg naar een uurprijs voor 2021
Bepaal jij de uurprijs aan de hand van een psychologische grens of kijk je vooral naar wat de concurrent doet? Volg jij standaard het landelijk advies rondom de prijsverhoging of verhoog je de prijs maar minimaal om geen klanten te verliezen? Is de uurprijs voor dit jaar achteraf te laag gebleken?

Dit webinar is bedoeld voor de kinderopvangondernemers die niet of onvoldoende financiële kennis en ervaring in huis hebben. Er wordt gewerkt met een klein aantal deelnemers en er is veel ruimte tot het stellen van vragen. Na afloop heb je een plan van aanpak en een model om een eigen begroting op te stellen.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.