Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Waarborgfonds neemt Netwerk Professionals Kinderopvang over

Het Netwerk Professionals Kinderopvang biedt vakgenoten de gelegenheid om op een informele manier inzichten en ervaringen uit te wisselen over onderwerpen passend bij een van de kringen (Controllers, Facilitair, Inkoop en Marketing).
Beeld: AdobeStock

Vanaf januari 2021 valt het Netwerk Professionals Kinderopvang onder de vlag van het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang. Oprichter Tony Weggemans blijft als expert bij de kringen en het Waarborgfonds betrokken.

Binnenkort komt de nieuwe website van de netwerkkringen online. Wil je nu al meer weten over deze kringen? Neem dan contact op met het Waarborgfonds via info@netwerkprofessionalskinderopvang.nl.

Kleinschalige kinderopvangorganisaties

Een groep ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties heeft het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang verzocht om in aanvulling op de netwerkkringen voor middelgrote en grote kinderopvangorganisaties een kennisgroep speciaal voor hen te organiseren. Op basis van deze verzoeken start het Waarborgfonds begin 2021 met een kennisgroep speciaal voor deze groep ondernemers.

In de afgelopen jaren heeft het Waarborgfonds in het contact met ondernemers ervaren dat er grote behoefte is aan een netwerk van gelijkgestemde ondernemers, die zichzelf en hun organisatie willen professionaliseren en hierin willen leren met en van elkaar. Vanuit deze behoefte is de kennisgroep ‘kleinschalige ondernemers’ ontstaan.

Klik hier voor meer informatie over de kennisgroep

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.