Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vragen over verduurzaming? Stel ze hier

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang en Groen Cement organiseren vanuit het ondersteuningsprogramma Groene Agenda Kinderopvang een online vragenuur over verduurzamen in de kinderopvang.
© New Africa / stock.adobe.com

Heeft je kinderopvangorganisatie duurzame ambities en wil je daadwerkelijk aan de slag? Of ben je al een stap verder en wil je weten of je op de goede weg zit? Heb je al een plan van aanpak opgesteld of loop je juist nog tegen zaken aan?

Met alle vragen op dit gebied kun je terecht bij een gratis interactief vragenuur van het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang en Groen Cement. Het vragenuur is op woensdag 3 november van 10-11 uur.

Binnenklimaat

Vragen die aan de orde kunnen komen hebben onder meer betrekking op het verduurzamen van de huisvesting, energie besparen en het optimaliseren van het binnenklimaat. Maar je kunt ook denken aan de biodiversiteit in en om de locaties en het vergroten van de bewustwording onder de medewerkers. Zo blijkt dat de directe besparing al snel groot is als er verandering in gedrag optreedt. Ook kun je meeluisteren naar vragen van anderen en je ervaringen delen met collega’s uit de sector.

Klik hier om aan te melden

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.