Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vol programma bij Hestia

Kinderopvangorganisatie Hestia heeft, als initiator en inspirator van de Week van het Jonge Kind natuurlijk een volle agenda tijdens de Week van het Jonge Kind 2013.
Vol programma bij Hestia
Foto: ANP Photo

Zo organiseerde het kindercentrum een lezing over VVE waar prof. Folkert Kuiken iets heeft verteld over de meerwaarde van tweetalig opvoeden. Deelnemers aan de lezing waren vooral ouders. Verder kwam er iemand langs van het Ouder Kind Centrum en iemand die zich beroepsmatig bezighoudt met babygebaren. Namens de brancheorganisatie bezocht Marielle Rompa Hestia. Zij vertelde over de lobby vanuit de Brancheorganisatie met de politiek en het belang van goede kinderopvang voor de ontwikkeling van kinderen.

Amstelveen

In Amstelveen bereidden kinderen samen een lunch, schilderden baby’s fantastische kunstwerken en bezochten kinderen een bejaardentehuis. Ouders konden zich inschrijven om één van deze activiteiten bij te wonen, met een maximum van zes ouders per activiteit. Wethouder Jacqueline Koops was aanwezig tijdens één van de activiteiten en met haar is gesproken over het doel van deze week en wat de gemeente ermee kan doen.

Amsterdam

Op de locaties Beethoven en Rivierenbuurt was het programma al even divers, met onder andere yoga, babymassage en toneelstukjes. Kinderopvang is meer dan opvang, maar verrijkt iedere dag het leven van jonge kinderen, zo blijkt maar weer eens bij Hestia.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.