Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Video: Inspiratie uit de praktijk

De Delftse Kinderopvang ZON! heeft in het dorpje Den Hoorn een heel bijzondere bso neergezet. In een villa aan een rand van het dorp is een bso gerealiseerd met veel extra’s. Nieuw is het ernaast gelegen Kookcafé met theaterzaal. Hoofdredacteur Marike Vroom maakte een impressie met deze vlog.

Bij BSO Buitengewoon van ZON! vind je dieren, een muziekkamer, beesten (paard, geit, kippen, konijnen, etc), moestuin, een scharrellandje, een verwonderkamer met schatten uit de natuur. Het blad Kinderopvang plaatste een reportage over deze nieuwe locatie >>>

Nieuw is het Kinderkookcafé waar kinderen met pm’ers samen kunnen koken. Ze maken er hapjes of lekkere dingen voor ouders, of soms zelfs complete maaltijden. De ruimte wordt ook gebruikt als theaterzaal waar op woensdagmiddagen theatervoorstellingen worden gespeeld. Zie https://www.kinderopvangzon.nl/nl/theater

Janneke van den Bos, eigenaar van ZON!, heeft er een hoop tijd en creativiteit in gestoken. Ze is niet voor niets onlangs onderscheiden als ondernemer van het jaar in Delft.

Een impressie van het Kinderkookcafé: (bekijk de video voor meer)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.