Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

VGOB nu ook toegankelijk voor gastouders

VGOB nu ook toegankelijk voor gastouders

De Vereniging van Gastouderbureaus heeft haar naam gewijzigd in Vereniging  gastOuderBranche en behartigt voortaan niet alleen de belangen van gastouderbureaus, maar ook van gastouders.

Wetswijziging in 2010
In 2007 werd de VGOB opgericht door een aantal gastouderbureaus die zich wilden onderscheiden op de snel groeiende gastoudermarkt. In het afgelopen jaar kregen gastouders door een wetswijziging te maken met grote veranderingen en nieuwe eisen. Ook toen al nam de VGOB het voor gastouderbureaus én gastouders op.

Kwaliteit naar een hoger plan tillen
Carlien Langelaan is voorzitter van de VGOB en is trots op het feit dat de gastouders die bij de VGOB zijn aangesloten tijdig gekwalificeerd zijn en aangemeld bij de gemeente voor registratie. ‘De persoon, waar het om draait in de gastouderopvang, de gastouder zelf, heeft zelf geen platform waar hij of zij haar of zijn stem kan laten horen. (…) De VGOB kan nu verder met waar ze oorspronkelijk voor is opgericht: de kwaliteit van gastouderopvang naar een hoger plan tillen en zichtbaar maken. ‘

Ga naar de website van de VGOB en lees daar meer over de voordelen om lid te zijn.

1 REACTIE

  1. Haha, wat een lachertje. Voor de meeste gastouders is dit helemaal niet zulk goed nieuws, omdat het GOB waar de GO mee samenwerkt aangesloten moet zijn bij de VGOB. En als ik zo in de ledenlijst van de VGOB kijk, zijn dat er niet zo gek veel.
    Hartstikke leuk hoor zo’n belangenvereniging voor GO’s. Maar maak die dan ook toegankelijk voor ALLE gastouders.
    Ik verdenk de VGOB ervan slechts uit te zijn op zieltjes winnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.