Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vergelijkingssite voor ondernemers

Vergelijkingssite voor ondernemers

Het Waarborgfonds Kinderopvang heeft deze week de nieuwe website benchmarkkinderopvang.nl gelanceerd. Op deze site kunnen ondernemers in de kinderopvang bedrijfsmatige kengetallen invoeren en vergelijken met collega’s uit het werkveld.

Resultaten vergelijken
Door de groei van de kinderopvang is het belang van onderzoek naar en kennis over kinderopvang sterk toegenomen. Met die reden is de Benchmark in het leven geroepen. Ondernemers kunnen jaarcijfers en overige bedrijfsgegevens (anoniem) invoeren. De benchmark vergelijkt dit met kengetallen van andere organisaties. U kunt zelf bepaalde type organisaties selecteren waarmee u uw gegevens wilt vergelijken. De cijfers van alle deelnemers worden anoniem verwerkt in het jaarlijkse Sectorrapport Kinderopvang.

Vrijstelling
Gebruik van de benchmark is gratis. Als u de resultaten eenmaal heeft ingevoerd, krijgt u vrijstelling voor het invullen van het formulier ‘Jaarstatistiek Welzijnswerk en Kinderopvang’ . Dit heeft het Waarborgfonds Kinderopvang afgesproken met het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het Waarborgfonds verwacht dat dit extra voordeel nog meer organisaties zal stimuleren de nieuwe site te gebruiken.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.