Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vereniging GastOuderBranche

De VGOB (toen nog Vereniging Gastouderbureaus) is opgericht in 2007 door een aantal gastouderbureaus, die zich wilden onderscheiden op de snel groeiende gastoudermarkt.
De afgelopen jaren werd de gastouderopvang geconfronteerd met een verregaande wetswijziging. De VGOB heeft zo goed als zij kon de belangen van de gastouderbureaus en de gastouders behartigd.

De persoon, waar het om draait in de gastouderopvang, de gastouder zelf, heeft zelf geen platform waar hij of zij haar of zijn stem kan laten horen. VGOB, inmiddels omgevormd naar Vereniging GastOuderBranche, kan nu verder met waar zij oorspronkelijk voor opgericht is, de kwaliteit van gastouderopvang naar een hoger plan tillen en zichtbaar maken. Wij willen dit heel graag samen met de gastouder doen.
Want gastouderopvang, dat doen wij samen!

‘De kwaliteit van gastouderopvang naar een hoger plan tillen en zichtbaar maken’

Dit is dan ook de reden dat de VGOB vanaf december 2010 openstaat voor het lidmaatschap van de gastouders. Bij de VGOB kunnen ouders, gastouders en ook gastouderbegeleiders terecht met vragen en opmerkingen.

Naar de website van de VGOB >>

Vraag & Antwoord
Carlien Langelaan beantwoordt namens de VGOB vragen van gastouders >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.