Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vakbeurs Kind & Opvang stopt

Kind

Vakbeurs Kind & Opvang, de beurs die vier keer werd georganiseerd in Hardenberg, stopt ermee. Voor het eerst was er in 2012 een daling te zien van het aantal bezoekers. De organisatie ziet daarom onvoldoende draagvlak voor een nieuwe editie in 2013.

Kind & Opvang werd voor het eerst georganiseerd in 2009. De beurs moest een aanvulling worden op de jaarlijkse KindVak-beurs in Den Bosch. In de evenementenhal in het oosten van Overijssel zouden vooral kinderopvangmedewerkers en managers uit het noorden en oosten van het land hun vakkennis kunnen bijspijkeren. Dat gebeurde ook wel, maar niet voldoende.

Gastouderdag
Zowel de organisatie als de exposanten waren teleurgesteld over de laatste editie van Kind & Opvang. Wel werd er voor het eerst een gastouderdag georganiseerd waarvan de opkomst redelijk was. De Evenementenhal overweegt om, zodra de ontwikkelingen in de markt en politiek kansrijk zijn voor de kinderopvangsector, een nieuwe editie te organiseren in 2014.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.