Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature Nokik TSO

Vacature Nokik TSO

NOKIK Kinderopvang organiseert op verschillende basisscholen door heel Nederland de tussenschoolse opvang (TSO). NOKIK kinderopvang is één van de eerste organisaties die de TSO is gaan organiseren toen dit wettelijk verplicht werd. Hierdoor heeft onze organisatie een sterke BackOffice en veel ervaring in het veld. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Commercieel Manager TSO (32 uur)

In verschillende regio’s in Nederland verzorgen wij de overblijf, dagopvang en buitenschoolse opvang. NOKIK onderscheidt zich van andere organisaties door het talent van haar medewerkers en de kinderen op de vestigingen de ruimte te geven en deze ook te stimuleren. Niet voor niets is ons motto: ‘NOKIK geeft talent de ruimte!’.

De Commercieel Manager TSO is enerzijds belast met de kwaliteit, ontwikkeling en uitvoering van het beleid voor de TSO van NOKIK. Anderzijds is dit ook een commerciële functie waarbij het in de markt zetten van het nieuwe TSO product van NOKIK ook een kerntaak is. Als ambassadeur voor de TSO zorgt de Commercieel Manager TSO voor de inbedding van de TSO in de interne organisatie als ook binnen de scholen. Hij/zij is tevens actief als adviseur en voorlichter op het gebied van de TSO in de contacten met de scholen.

In deze integrale managementfunctie ben je naast uitvoerend locatiemanager van de eigen TSO vestigingen, ook aansturend manager TSO waarbij je leiding geeft aan de drie locatiehoofden TSO en indirect aan 16 TSO coördinatoren. De Commercieel Manager TSO zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken binnen de TSO locaties op optimale wijze doorgang kan vinden. Hij/zij is de schakel tussen het hoofdkantoor, Locatiehoofden TSO, overblijfteam en het schoolmanagement.

Doordat NOKIK over heel Nederland TSO locaties heeft zal de Commercieel Manager TSO veel reizen voor overleg e.d. op de locaties. Het hoofdkantoor van NOKIK is gevestigd in Haarlem en het merendeel van de eigen TSO locaties zijn gevestigd in Beverwijk e.o.

Een greep uit de veelzijdige werkzaamheden van de Commercieel Manager TSO:

 • NOKIK visie en beleid uitdragen;
 • Verantwoordelijk voor een optimale bedrijfsvoering van de TSO locaties;
 • Levert een bijdrage aan de beleidsvorming van de TSO organisatie;
 • Fungeert als aanspreekpunt binnen de TSO locaties, maar ook voor ouders en schoolmanagement;
 • Geeft leiding aan TSO Locatiehoofden en indirect aan hun teams;
 • Voert functionering- en beoordelingsgesprekken met medewerkers van de eigen vestigingen en met de drie TSO Locatiehoofden;
 • Beheert en bewaakt de personele bezetting op de locatie rekening houdend met de kind/medewerker ratio;
 • Onderhoudt contacten betreffende de uitvoering van de TSO met schooldirecties en andere externe betrokkenen;
 • Vertegenwoordigt de TSO organisatie naar buiten;
 • Legt contacten met (nieuwe) scholen voor de TSO;

Functie eisen

 • Minimaal HBO/WO opleidingsniveau;
 • Ruime ervaring in de kinderopvang is een vereiste;
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;
 • Ervaring in het werken met schooldirecties is een pre;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Grote mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?
Een nieuwe uitdagende baan binnen een groeiend bedrijf met zeer enthousiaste, betrokken medewerkers. De Commercieel Manager TSO ressorteert rechtstreeks onder het Hoofd HRM. Contract conform de CAO Kinderopvang salarisschaal 9 en een collectieve zorgverzekering.

Vragen over deze functie?
Neem contact op met Nancy van der Louw (Hoofd HRM) via ons algemene telefoonnummer: 023-5307430.

Solliciteren?
Beschik je over de gevraagde ervaring en opleiding en spreekt deze functie je aan? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek over jouw talenten!
Stuur een mail met cv en motivatie naar werving@nokik.nl of per post naar NOKIK kinderopvang, Postbus 4237, 2003 EC Haarlem.

Kijk op www.nokik.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.