Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stoelendans bestuurders Wij zijn Jong en Kion

Bij kinderopvangorganisatie Wij Zijn Jong is Jaco Donselaar als nieuwe bestuurder benoemd. Hij volgt interim-bestuurder Gert Cazemier op, die destijds de opvolger was van Ton Leeggangers. Leeggangers op zijn beurt wordt voorzitter van de raad van bestuur van kinderopvangorganisatie KION.
Ton Leeggangers

Jaco Donselaar start per 1 september 2021 als nieuwe bestuursvoorzitter bij kinderopvangorganisatie Wij zijn Jong. Hij is de opvolger van interim-bestuurder Gert Cazemier, die ruim een jaar geleden werd aangesteld.

Donselaar heeft ervaring als directielid in de zorgbranche. ‘De dynamiek tussen maatschappelijke relevantie, werken met professionals en een werkveld met stakeholders zoals politiek en zorgverzekeraars, zorgde daarbij voor een door hem gewaardeerde extra dimensie van werkzaamheden. Mede daardoor weet Jaco hoe het is om een organisatietaak te vervullen op het snijvlak van particuliere dienstverlening en de maatschappelijke zorgfunctie,’ aldus Ton Geerts, voorzitter van de raad van commissarissen van Wij zijn Jong.

Ton Leeggangers

Ton Leeggangers, de voorganger van Cazemier bij Wij zijn Jong, is intussen benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van kinderopvangorganisatie KION. Leeggangers volgt per 1 juli 2021 dehuidige voorzitter Eddy Brunekreeft op, die met pensioen gaat.

‘Ton Leeggangers is bekend met ons werkveld, heeft ruime ervaring met het besturen van organisaties en verdiende reeds zijn sporen in de jeugdketen. Wij zien uit naar een plezierige en vruchtbare samenwerking,’ aldus de voorzitter van de raad van toezicht van KION.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.