Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Start Verkiezing Pedagogisch Professional en Coach van het Jaar 2022

Het is weer zover: PPINK en Kinderopvangtotaal organiseren voor de 4e keer dé verkiezing van de kinderopvangsector. Net als vorig jaar zijn er weer twee categorieën: pedagogisch professional van het jaar en pedagogisch beleidsmedewerker/coach van het jaar.
start-verkiezing-pedagogisch-professional-en-coach-van-het-jaar-2022
simona / stock.adobe.com

Eigenlijk verdient iedereen die binnen de kinderopvang schittert die titel. Toch is het voor de erkenning en waardering van het vak belangrijk dat er een ambassadeur wordt uitgeroepen. Iemand die het leuk vindt om van de daken te schreeuwen dat professionals in de kinderopvang het verschil maken in de ontwikkeling van kinderen.

Beroepstrots

Vaak merken pedagogisch professionals dat veel mensen hun werk onderschatten. Beroepsvereniging PPINK werkt keihard om dat beeld te veranderen. Hiervoor is noodzakelijk dat de professionals zelf ook naar buiten treden. Kortom, niet alleen shinen óp de werkvloer, maar ook buiten je werk vertellen over je beroepstrots. Weg met bescheidenheid, laat iedereen weten wat je werk allemaal inhoudt!

Verkiezing

Met de verkiezing wijzen de jury en de online stemmers iemand aan die komend jaar ambassadeur van het vak mag zijn. Ken je iemand die zijn of haar beroep met glans uitoefent en dat ook goed buiten de werkvloer kan uitdragen? Geef hem of haar dan op!

Inschrijven

Inschrijven kan tot 16 mei 2022. Meer informatie vind je op www.ppink.nl/verkiezing en/of www.kinderopvangtotaal.nl/verkiezing

Juryleden Verkiezing 2022

Myrte van Gurp – PPINK
Marike Vroom – Kinderopvangtotaal
Ruben Fukkink – hoogleraar kinderopvang UvA
Emmeline Bijlsma – directeur BK
Loes Ypma – voorzitter BMK
Floor de Jong – BOinK
Elsbeth Post – Kinderopvang academie
Tuncay Uyanik – ministerie SZW
Daniëlle Schepers – Werkend Leren

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.