Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sander Hooftman – 2011 sportjaar

Zo schrijf je nooit een blog en zo schrijf je er 7! Ik moet toegeven dat ik het erg leuk vond. Soms kwam ik wat inspiratie te kort, maar dan bedacht ik me gewoon wat ik later in de week ging doen en kwamen er vanzelf teksten over flagfootball en floorball uit.

We gaan richting het einde van 2010 en voor mij is dat een belangrijk moment. We hebben net de sportclinics voor het eerst gedraaid en hebben intern zeer veel leuke reacties gehad. Dit maakt het voor 2011 misschien wel nog moeilijker. We moeten blijven uitdagen en blijven verassen vanuit ons sportteam. Er zijn ook leuke nieuwe dingen voor mij om naar uit te kijken. Zo hebben we nieuwe contacten met een brede school, De Klinker, die ons sportprogramma heeft gezien en erg graag willen meedoen. Dus mag ik daar ook een leuk programma voor schrijven. Verder krijgen we nog nieuwe collega’s die ook veel affiniteit met sport hebben en onze nieuwe sport bso! Genoeg uitdagingen dus.

Ook kijk ik uit naar de nieuwe clinics. Zo gaan we ultimate frisbeeën, circus acts, zumbatomic en nog veel meer. Ik had van de week een proefles van een jongedame die zumbatomic instructrice is. Ik wilde even kijken of het bij ons paste. Het was een hele leuke les met veel grappige elementen binnen het dansen. Ook werd ik weer even met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik ben een houten klaas als ik dans! De kinderen daarentegen vonden het erg leuk om te doen. Ze konden het ook goed volgen, als ze maar niet afgeleid werden door die rare meester achterin! Ja, ik dus!

Maar goed! Genoeg om naar uit te kijken lijkt me zo. Nu eerst maar eens bijkomen van 2010 en iedereen enthousiast maken voor het SKS Alles Kids sportjaar 2011!
Iedereen bedankt voor de leuke reacties op de blog!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.