Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pm’er De Bilt vervolgd voor zes misbruikzaken

De pedagogisch medewerker van een bso in De Bilt die in augustus werd opgepakt op verdenking van seksueel misbruik met twee meisjes, zou met nog eens vier kinderen ontucht hebben gepleegd. Het Openbaar Ministerie vervolgt de man voor deze zes misbruikzaken.
Foto: ANP - Het exterieur van Partou Kinderopvang op de locatie Sportpark Weltevreden.

Het misbruik zou plaats hebben gevonden tussen januari 2016 en augustus 2017. Alle zes de kinderen zaten op de kinderopvang in de Bilt waar de man werkte.

Meer aangiften

In augustus werd de pm’er opgepakt nadat twee kinderen bij hun ouders melding hadden gedaan van het misbruik. De twee meisjes uit hetzelfde gezin zouden seksuele handelingen moeten uitvoeren bij de man. De pm’er gaf na zijn aanhouding toe dat dit was gebeurd. Snel daarna meldden meer ouders zich bij de politie die stelden dat hun kinderen ook onzedelijk betast waren door de man. Uit de gesprekken met de zedenrecherche kwamen nog eens vier definitieve aangiften.

Zevende aangifte

Verder wordt de oud-medewerker van de bso ook verdacht van schennispleging (ook wel potloodventen genoemd) met een zevende meisje op de bso. De man zit nog in voorarrest. Op 7 november verschijnt hij voor het eerst voor de rechter.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.