Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Pilot van start: andere invulling geven aan de beroepskracht-kindratio

Welke oplossingen en kansen liggen er om een andere invulling te geven aan de beroepskracht-kindratio, zonder in te boeten op kwaliteit? Die vraag staat centraal tijdens een nieuwe pilot, in samenwerking met de BK, die van start is bij Kinderopvang Kindernet in Deventer.
pilot-van-start-andere-invulling-geven-aan-de-beroepskracht-kindratio
Robert Kneschke / stock.adobe.com

‘Met

Registreren

2 REACTIES

  1. Goed idee Laura! We denken vaak dat mensen graag volle werkdagen hebben, maar jij vertelt me nu iets anders. Op deze manier zouden we ook de combinatie van mensen die in de BSO werken en op KDV kunnen maken. Dank je wel. Groeten Emmeline

  2. Lees alle reacties
  3. De werktijden aanpassen zou ook nog mensen kunnen aantrekken. Als je altijd 2 korte diensten 7 tot 12.30 en 12.30 tot 18.30 met daarbij 1 lange dienst van 8.30 tot 17.30, zo sta je minder lang alleen en wordt het aantrekkelijk voor moeders met kinderen. Persoonlijk vind ik de dagen erg lang. Dat is voor dit werk erg pittig. Het is voor mij een overweging om te stoppen. Het is in combinatie met een eigen gezin erg zwaar.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.