Pilot met themakisten voor naschoolse opvang

Een themakist vol materialen en activiteiten voor kinderen in de naschoolse opvang. Dat ontwikkelt Kits Primair voor hun elf integrale kindcentra in Midden-Drenthe. Elk thema behandelt vijf leergebieden, die ook in het onderwijs aan bod komen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Pm'ers met de themakist bij IKC Prinses Margriet, waar de pilot is gestart.

“Superhelden” is het thema van de eerste kist waarmee deze maand een pilot is gestart op IKC Prinses Margriet in Smilde. In de kist zit een map vol met activiteitenkaarten, kleurplaten, speurtochten en meer, die via een verhaallijn (storytelling) aan elkaar gekoppeld zijn binnen het thema. Ook zijn alle materialen aanwezig in de kist, die de pm’er nodig heeft bij het uitvoeren van de activiteit.

Breed aanbod

Koos van Riezen, directeur-bestuur Kits Primair: ‘We zagen dat activiteiten te vaak op zichzelf stonden, en te eenzijdig waren. De activiteiten in de leskist zijn heel breed opgezet, kinderen gaan aan de slag

0
965

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.