Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Pedagogische kaders online

Pedagogische kaders online

Bureau Kwaliteit Kinderopvang heeft de website pedagogischkader.nl gelanceerd. Op deze site vind je allerlei informatie over de pedagogische kaders voor 0-4 en 4-13 jaar en de uitbreiding van het Pedagogisch kader over diversiteit.

Wat is er te doen?
Behalve dat alle hoofdstukken van de boeken online door te bladeren zijn, vind je er verhalen van collega’s over hoe zij het boek in de praktijk gebruiken om te werken aan pedagogische groei. Gebruikers worden van harte uitgenodigd om hun eigen materialen en ervaringen online te delen. Ook de BKK-scheurkalender is in een online versie te bekijken. Bij de website horen twee digitale nieuwsbrieven waarvan één zich richt op 0 tot 4 jaar en de ander op 4 tot 13 jaar. De nieuwsbrieven verschijnen tien keer per jaar.

Bekijk de Pedagogische kaders in onze online shop >>

1 REACTIE

  1. Om verwarring te voorkomen: de website http://www.pedagogischkader.nl was in 2009 en 2010 -via NJi- in gebruik als ‘werkadres’ voor het ontwikkeltraject van het PK 4-13. Eind 2010 zijn de teksten van het PK 4-13 en de complete website overgedragen aan BKK. Nu is de site door BKK heropend als vindplaats voor alles wat de BKK inzet voor en over de beide pedagogisch kaders. Het webadres is dus niet nieuw; het doel en de inhoud wel!!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.