Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pas op: Stintbende actief

Marianne Velsink
Er is een bende actief in Nederland die zich voordoet als onderdeel van het “Stint terugroep programma”. Maar dit onderdeel bestaat helemaal niet. Hiervoor waarschuwt het bedrijf Stintum.
iStock

Onder andere de Brancheorganisatie Kinderopvang doet op de website melding van de bende. Als je te maken krijgt met verdachte mensen die zich voordoen als iemand van het terugroepprogramma, neem dan direct contact met Stintum en de politie.

Kilometerstand

De bende gaat te werk door eerst langs te komen en foto’s te maken van de Stint en de kilometerstand. Vervolgens geven ze aan de Stint de volgende dag op te halen. Het advies is om hier niet aan mee te werken en in plaats daarvan dus Stintum en de politie in te seinen.

Als het aan minister Cora van Nieuwenhuizen ligt blijft de Stint de komende maanden nog van de weg. Dit tot groeiende ergernis onder kinderopvangorganisaties, voor wie alternatieven soms tien keer zo duur zijn. De vraag klinkt: Kan de Stint met enkele aanpassingen de weg weer op? Lees meer in dit artikel

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.