Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Overdracht via ouderapps: een waardevolle service of verspilling van tijd?

Ouders gedurende de dag met berichtjes, foto’s en video’s op de hoogte houden van hoe het met hun kind gaat in de kinderopvang. Een waardevolle service naar ouders toe die we moeten koesteren of een verspilling van de kostbare werktijd van pedagogisch professionals? We vragen het aan ouders en pedagogisch professionals.
overdracht-via-ouderapps-een-waardevolle-service-of-verspilling-van-kostbare-tijd
ljubaphoto / Getty Images / iStock
Premium
Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Kinderopvangtotaal.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online de artikelen uit het magazine lezen

Al abonnee? Log dan in

1 REACTIE

  1. Omdat ik werk in een peuterschool in een basisschool in Den Haag gebruiken we dezelfde ouderapp als de basisschool. Dat kan heel mooi werken voor ouders die Nederlands spreken. Dat weet ik uit ervaring uit mijn ‘kinderopvangtijd’. Alleen bij ons op school is het geen succes. De meeste ouders spreken geen of weinig Nederlands én het systeem van inloggen/ermee starten levert heel veel problemen op. Ook hebben we ouders die laaggeletterd zijn of helemaal niet lezen, ook niet in hun moedertaal. Gemiddeld nog geen kwart van de ouders maakt er gebruik van…

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.