Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ouders over: hun kind ziek naar de opvang brengen

Vaders en moeders die hun kind ziek naar de opvang brengen, het bleek een hot topic op onze social mediakanalen Vandaar dat we ook eens aan ouders hebben gevraagd waarom ze hun kids ziek(ig) naar de opvang brengen en of ze zich bewust zijn van de risico's. 'Ik heb mijn kind wel eens gebracht, terwijl het twijfelachtig was of hij kon gaan. De belangrijkste reden? Werk! Als ik allerlei deadlines in m’n nek heb hijgen, kan ik echt in een spagaat zitten.'
Roodharig meisje snuit in zakdoekje.
Foto: Pexels

‘Ik

Registreren

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.