Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Op de fiets in Limburg

In Limburg is het 't jaar van de Fiets. Dat gaat niet ongemerkt aan de kinderen van Stichting Kinderopvang Roerstreek voorbij!
Op de fiets in Limburg
Foto: ANP Photo

Voor de kindercentra in Herkenbosch, Posterholt, Melick, Sint Odiliënberg en Montfort betekent dit lekker veel fietsen. Ook de kleintjes doen mee, want vlak voor de zomervakantie sluiten de peuters af met een fietsexamen en een diploma-uitreking.

Uitwisseling

Voor het project werkt Kinderopvang Roerstreek samen met de Kindergarten in het Duitse Weeze. Zij  bieden het thema in 2014 aan. Er vindt zowel dit jaar als volgend een uitwisseling tussen beide kinderopvangorganisaties plaats.

Fietsenmaker

Gaan de kinderen de komende tijd alleen maar fietsen? Zeker niet! Er staan onder andere knutselen, kleuren, rekenen, vergelijken en tellen, vertelwolken en hoog bezoek van leuke fietsgasten op het programma. Er komt een fietsenmaker en een wielrenner langs en de kinderen gaan een uitdagende een fietsparcours afleggen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.