Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Ook gratis EVC in 2011

Ook gratis EVC in 2011

De resultaten van het eerste jaar EVC-loket kinderopvang van het Bureau Kwaliteit Kinderopvang (BKK) zijn goed. Meer dan 400 pedagogisch medewerkers hebben het afgelopen jaar met succes een EVC-procedure doorlopen en daarmee inzicht gekregen in hun vaardigheden. Eenderde van hen kon het Ervaringscertificaat zelfs directe inruilen tegen een erkend diploma. Ook in 2011 blijft BKK gratis EVC-procedures verstrekken aan pedagogisch medewerkers.

(stichting BKK)

2 REACTIES

  1. Het zou zeer wenselijk zijn, wanneer gastouders ook in 2011 in aanmerking kunnen komen voor subsidie voor het EVC traject. Er zijn nog zoveel goede gastouders die graag aan de slag willen, maar niet het juiste papiertje hebben. Voor die groep zou het fantastisch zijn wanneer zij, al is het zoals in 2010 75% vergoed zouden krijgen. Op deze manier creeer je en meer werkgelegenheid en het bestand van gastouders wordt groter.

  2. Lees alle reacties
  3. Krijgen gastouders ook gratis cursussen? Oorspronkelijk was dat wel de bedoeling, maar gaande het traject zijn de gastouders eruit gelaten. Kan BKK ook iets voor ons gastouders doen? Eigenlijk toch een beetje discrimintatie? Waarom moeten wij onze cursussen helemaal zelf betalen en pedagogische medewerkers niet?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.